CHEF DE PARTI

Wie zijn wij?

Bistrotel in Nieuwersluis is een bistro en hotel in één. Een plek waar de drempel laag is, maar het niveau hoog. Hier begin je de dag met een huisgemaakt stuk appeltaart op ons zonovergoten terras aan de Vecht of sluit je de avond af met een espresso martini aan de bar. Bestel je alleen een dessert of zet je de tafel vol heerlijke gerechtjes to share. Ga je net iets te laat naar huis of blijf je gewoon lekker slapen. Met of zonder kinderen. Met stropdas of fietshelm. Alles kan en mag. Nouja, bijna alles.

Op onze kaart staan klassiekers als een T-bone en een cote de boeuf. Maar zodra je een hap neemt, weet je: zoiets heb ik nog nooit geproefd. Hier zit een smaak aan die rijker is dan wanneer je het ergens anders krijgt. Door de kwaliteit van de producten en de passie en ervaring van ons sterrenteam

Wie ben jij?

Als chef de parti ben jij verantwoordelijk voor je eigen parti. Je hebt passie voor koken en verbaast gasten met je gerechten. Je hebt oog en oor voor onze gasten en gasten komen speciaal voor jou terug. Je hebt altijd een lach op je gezicht en werkt graag samen aan een top dienstverlening. Je gaat daarbij voor onderscheidend vermogen; het “WOW”-effect voor onze gasten! Je hebt oog voor detail en houdt daarnaast overzicht. Het enthousiasme spat van jou af! Daarnaast ben je zichtbaar en heb je een proactieve werkhouding.

Jouw dag als chef de parti?

Je bent verantwoordelijk voor je eigen parti in de keuken en bent dagelijks actief op de werkvloer. Je werkt samen met het team om de dag soepel te laten verlopen.

De functie heeft een groot operationeel karakter, je bent dus meewerkend in de keuken.

Kortom een veelzijdige job waarin je veel ruimte krijgt én een waardevolle bijdrage levert aan de organisatie van de keuken.

 

Voor deze rol heb je het volgende in huis:

  • Passie voor koken
  • Lef en resultaatgericht
  • Je houd overzicht en bewaart de rust en straalt dit uit, ook in hectische situaties.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Flexibel, je vindt vind het geen probleem op onregelmatige tijden, weekenden en feestdagen te werken

 

Wat bieden wij jou?

Een mooie en uitdagende job waarbij je direct in de familie van ‘t Amsterdammertje wordt opgenomen. Doorgroei mogelijkheden om je zelf te ontwikkelen. Opleidingen om je verder te ontwikkelen.

En nu?

Niet wachten, maar vandaag solliciteren. Als je reactie bij ons past, maken we gelijk kennis met je. Tip: wacht dus niet te lang met reageren. We zien jouw reactie (een korte motivatie en cv in de Nederlandse taal, liefst voorzien van een foto) graag tegemoet!

Vragen? Stuur ons gerust een berichtje!

info@Bistrotelamsterdammertje.nl

T.A.V. Joey Woltjes

Aanvullende betalingen:

  • Fooi
  • Vakantiegeld
  • Reiskostenvergoeding
  • Flexibel werkrooster
  • Cao conform salaris