EERSTE MEDEWERKER BEDIENING

Wie zijn wij?

Bistrotel in Nieuwersluis is een bistro en hotel in één. Een plek waar de drempel laag is, maar het niveau hoog. Hier begin je de dag met een huisgemaakt stuk appeltaart op ons zonovergoten terras aan de Vecht of sluit je de avond af met een espresso martini aan de bar. Bestel je alleen een dessert of zet je de tafel vol heerlijke gerechtjes to share. Ga je net iets te laat naar huis of blijf je gewoon lekker slapen. Met of zonder kinderen. Met stropdas of fietshelm. Alles kan en mag. Nouja, bijna alles.

Op onze kaart staan klassiekers als een T-bone en een cote de boeuf. Maar zodra je een hap neemt, weet je: zoiets heb ik nog nooit geproefd. Hier zit een smaak aan die rijker is dan wanneer je het ergens anders krijgt. Door de kwaliteit van de producten en de passie en ervaring van ons sterrenteam.

Eerste medewerker bediening (fulltime)

Wie ben jij?

Als Eerste medewerker bediening vervul je een verantwoordelijke rol in het restaurant. Je bent een echte horecaman of vrouw en kunt medewerkers enthousiasmeren. Jouw stijl is het team mee op sleeptouw nemen. Je runt je eigen wijk en zorgt dat dit geregeld is met de rest van het team. Je hebt oog en oor voor onze gasten en gasten komen speciaal voor jou terug. Je hebt altijd (nou ja, bijna altijd…) een lach op je gezicht. Je werkt graag samen aan een top dienstverlening en gaat daarbij voor onderscheidend vermogen; het “WOW”-effect voor onze gasten! Je hebt oog voor detail en houdt daarnaast overzicht. Het enthousiasme spat van jou af! Daarnaast ben je zichtbaar en heb je een proactieve werkhouding.

Jouw dag als Eerste medewerker bediening?

Je bent verantwoordelijk voor je eigen wijk in het restaurant en bent dagelijks actief op de werkvloer. Je werkt samen met de restaurantmanager om de dag soepel te laten verlopen. Is de restaurantmanager er niet? Dan ben jij het aanspreekpunt voor het personeel dat op dat moment op de vloer staat. Je neemt een duidelijke voorbeeldrol voor de rest van de bedieningsmedewerkers.

De functie heeft een groot operationeel karakter, je bent dus grotendeels meewerkend in het restaurant.

Kortom een veelzijdige job waarin je veel ruimte krijgt én een waardevolle bijdrage levert aan de organisatie van het restaurant.

 

Voor deze rol heb je het volgende in huis:

 • Passie voor gastvrijheid en dienstverlening
 • Groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Lef en resultaatgericht
 • Je houdt overzicht en bewaart de rust en straalt dit uit, ook in hectische situaties
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Flexibel, je vindt het geen probleem op onregelmatige tijden, weekenden en feestdagen te werken

 

Wat bieden wij jou?

Een mooie en uitdagende job waarbij je direct in de familie van ‘t Amsterdammertje wordt opgenomen. Doorgroei mogelijkheden om je zelf te ontwikkelen. Opleidingen om je verder te ontwikkelen.

En nu?

Niet wachten, maar vandaag solliciteren. Als je reactie bij ons past, maken we gelijk kennis met je. Tip: wacht dus niet te lang met reageren. We zien jouw reactie (een korte motivatie en cv in de Nederlandse taal, liefst voorzien van een foto) graag tegemoet!

Vragen? Stuur ons gerust een berichtje!

info@Bistrotelamsterdammertje.nl

T.A.V. Joey Woltjes

Aanvullende betalingen:

 • Fooi
 • Vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding
 • Flexibel werkrooster
 • Cao conform salaris