LEERLING BEDIENING /STAGIAIRE BEDIENING / LEERLING KOK(FULLTIME/PARTTIME)

 

Wie zijn wij?

Bistrotel in Nieuwersluis is een bistro en hotel in één. Een plek waar de drempel laag is, maar het niveau hoog. Hier begin je de dag met een huisgemaakt stuk appeltaart op ons zonovergoten terras aan de Vecht of sluit je de avond af met een espresso martini aan de bar. Bestel je alleen een dessert of zet je de tafel vol heerlijke gerechtjes to share. Ga je net iets te laat naar huis of blijf je gewoon lekker slapen. Met of zonder kinderen. Met stropdas of fietshelm. Alles kan en mag. Nouja, bijna alles.

Op onze kaart staan klassiekers als een T-bone en een cote de boeuf. Maar zodra je een hap neemt, weet je: zoiets heb ik nog nooit geproefd. Hier zit een smaak aan die rijker is dan wanneer je het ergens anders krijgt. Door de kwaliteit van de producten en de passie en ervaring van ons sterrenteam.

 

Leerling bediening /stagiaire bediening / Leerling kok(fulltime/Parttime)

 

Wie ben jij?

Je bent een echte horecaman of -vrouw met een goede smaak. Gastvrijheid zit in je bloed. Je werkt met een lach op je gezicht. Je werkt graag samen aan een top dienstverlening en gaat daarbij voor onderscheidend vermogen; het “WOW”-effect voor onze gasten! Je hebt oog voor detail en houdt daarnaast overzicht. Het enthousiasme spat van jou af! Daarnaast ben je zichtbaar en heb je een proactieve werkhouding.

Jouw dag als leerling bediening /stagiaire/ kok?

Als leerling/stagiaire gaan we je opleiden tot een volwaardig gastheer/gastvrouw of kok. Samen met je leermeester en collega’s ga jij ontdekken hoe leuk het is om in de horeca te werken. Run jij je eigen wijk, dan zullen wij ook zeker de volgende stappen in jouw horecacarrière met jou nemen.

Wat bieden wij jou?

Een mooie en uitdagende job waarbij je direct in de familie van ‘t Amsterdammertje wordt opgenomen. Doorgroei mogelijkheden om je zelf te ontwikkelen. Wil jij na een jaar een vervolgstap op een hoger niveau maken? Ook daar kunnen we je mee helpen. Dan hebben wij natuurlijk ‘t Amsterdammertje waar je het volgende jaar kan werken.

En nu?

Niet wachten, maar vandaag solliciteren. Als je reactie bij ons past, maken we gelijk kennis met je. Tip: wacht dus niet te lang met reageren. We zien jouw reactie (een korte motivatie en cv in de Nederlandse taal, liefst voorzien van een foto) graag tegemoet!

Vragen? Stuur ons gerust een berichtje!

info@Bistrotelamsterdammertje.nl

T.A.V. Joey Woltjes