Culinair arrangement met overnachting aan de Vecht

Zin in een culinair arrangement met overnachting? Laat je in de watten leggen bij Bistrotel ’t Amsterdammertje. Een culinair hotel in Nieuwersluis van topchef André Gerrits. Geniet van een gastronomisch arrangement in combinatie met een diner bij zijn sterrenrestaurant ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht. Of pak uit met driedaags arrangement met diners bij twee verschillende sterrenrestaurants in de Vechtstreek. Daarna blijf je lekker slapen in een van onze luxe kamers met uitzicht over de Vecht of de binnenplaats.

Culinair arrangement ’t Amsterdammertje

Sterrenrestaurant ’t Amsterdammertje ligt op 5 minuten afstand van Bistrotel. In een monumentale boerderij in Loenen aan de Vecht nemen topchef André Gerrits en zijn vrouw Geneviève je mee in de wereld van gastronomie, cultuur en vakmanschap. Met het culinaire arrangement met overnachting geniet je van internationale gerechten met Antilliaanse invloeden.

 

Er staat een taxi klaar om je naar van- en naar Bistrotel te brengen. In dit culinaire hotel droom je na een heerlijk diner weg in een kingsize bed met knisperende lakens. De volgende ochtend word je wakker aan het water, omring door rust, ruimte en groen. Uiteraard staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar.

Prijzen* (op basis van beschikbaarheid):

Overnachting en 5-gangen diner:
2 personen € 575,- / 4 personen € 1120,-

 

Overnachting en 6-gangen diner:
2 personen € 615,- / 4 personen € 1200,-

 

Overnachting en 7-gangen diner:
2 personen € 655,- / 4 personen € 1280,-

* exclusief 3.40 p.p.p.n. toeristenbelasting

 

Meer weten of het culiniare arrangement met overnachting boeken?

Mail naar info@bistrotelamsterdammertje.nl

NOVA

Prijzen* (op basis van beschikbaarheid):

vijf gangen arangement

2 personen € 545,-

4 personen € 1060,-

zes gangen arrangement

2 personen € 585,-

4 personen € 1140,-

zeven gangen arrangement

2 personen € 625,-

4 personen € 1220,-

* exclusief 1.70 p.p.p.n. toeristenbelasting

Per persoon*: € 721,25,-

* exclusief 3.40 p.p.p.n. toeristenbelasting

Meer weten of het culiniare arrangement met overnachting boeken?

Mail naar info@bistrotelamsterdammertje.nl

Culinair arrangement 'Sterren aan de Vecht'

Echt uitpakken? Kies dan voor het culinaire arrangement met overnachting ‘Sterren aan de Vecht’ van topchefs André Gerrits en Wilco Berends. Een driedaagse gastronomische reis langs twee sterrenrestaurants in de Vechtstreek: ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht en De Nederlanden in Vreeland.

De eerste nacht slaap je in culinair hotel Bistrotel ’t Amsterdammertje en de tweede nacht in het boutique hotel van restaurant De Nederlanden. Een gastronomisch weekend pur sang. Met als achtergrond de prachtige groene Vechtstreek waar je overdag heerlijk kunt wandelen, fietsen en varen.

Dit arrangement is inclusief:

Je kunt dit culinaire arrangement met overnachting upgraden met: