Slapen bij Bistrotel ’t Amsterdammertje

Wakker worden aan de Vecht.

OMGEVING

Aan de oevers van de Vecht ligt Bistrotel ’t Amsterdammertje. Een intiem boutique hotel in Nieuwersluis omringd door rust, ruimte en groen. Maar ook dichtbij Utrecht en Amsterdam. Stap op een van onze elektrische huurfietsen om de prachtige omgeving te verkennen. Of huur een bootje en beleef de Vecht en haar schilderachtige oevers en eeuwenoude buitenplaatsen vanaf het water.

Pure luxe en comfort

Zodra je Bistrotel binnenstapt, laat je het dagelijkse leven even achter je. Ons intieme hotel telt 11 kamers met uitzicht over de Vecht of de sfeervolle binnenplaats. De luxe kamers zijn ingericht met aandacht voor comfort en design. Denk aan houten vloeren, authentieke balkenplafonds en kingsize bedden opgemaakt met zijdezachte lakens. We horen vaak van onze gasten dat het hier voelt als thuiskomen.

Culinair hotel

Bistrotel ’t Amsterdammertje is een culinair hotel van topchef André Gerrits. Ook eigenaar van sterrenrestaurant ’t Amsterdammertje. Schuif aan in onze bruisende bistro: van de gezellige bar tot het zonovergoten terras aan het water. Of pak uit met een van onze culinaire arrangementen in samenwerking met sterrenrestaurants in de Vechtstreek.

Tot rust komen aan de Vecht?

Nieuwsbrief

Mis nooit meer nieuws over de concepten van ’t Amsterdammertje. Wij serveren het lekkerste nieuws direct in jouw inbox. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en jij bent de eerste die het weet.