Ontdek de betoverende omgeving van Bistrotel ’t Amsterdammertje

Zin om het dagelijkse leven even achter je te laten? Bistrotel ’t Amsterdammertje is een buitengewoon toevluchtsoord aan de Vecht in het charmante dorpje Nieuwersluis. Ons intieme hotel ligt centraal tussen Amsterdam en Utrecht. Vlakbij Breukelen, Loenen aan de Vecht, Vinkeveen en Loosdrecht. De perfecte uitvalsbasis om de prachtige Vechtstreek te ontdekken. Geniet van rust, ruimte en groen in een schilderachtig landschap.

Fietsen en wandelen langs de Vecht

In Bistrotel ’t Amsterdammertje word je wakker aan de Vecht: de mooiste rivier van Nederland. De omgeving nodigt uit om te fietsen en wandelen. Onderweg kom je prachtige natuurgebieden, schildrachtige oevers, charmante dorpjes en historische buitenplaatsen tegen. Bij ons hotel staan elektrische huurfietsen voor je klaar.

Varen over de Vecht

Een boottocht over de Vecht is een onvergetelijke ervaring. Wil je de omgeving vanaf het water ontdekken? Huur een sloep of maak een vaartocht met een schipper. Rederij de Kampioen en sloepverhuur Ariadne aan de Vecht liggen op loopafstand van ons hotel. Met de boot vaar je via de Vecht zo de Loosdrechtse Plassen op.

Bezoek Loenen aan de Vecht en Breukelen

Met de fiets ben je in 10 minuten in de bruisende plaatsen Loenen aan de Vecht en Breukelen. Ontdek het historische centrum van Loenen aan de Vecht met haar gezellige straatjes en rijksmonumenten. Of breng een bezoek aan de eeuwenoude buitenplaatsen van Breukelen.

Ontdek de Loosdrechtse- en Vinkeveense Plassen

Bistrotel ’t Amsterdammertje ligt vlak bij de twee mooiste recreatiegebieden van Nederland: de Loosdrechtse Plassen en de Vinkeveense Plassen. Hier geniet je van het echte buitenleven. Vooral watersportliefhebbers komen hier aan hun trekken. Zeilen, varen, wakeboarden, snorkelen of kanoën? Alles kan.