Boutique hotel aan de Vecht: overnachten aan het water

Slapen in een intiem hotel aan de Vecht? In Bistrotel ’t Amsterdammertje in Nieuwersluis laat je het dagelijkse leven even achter je. Ons boutique hotel met toprestaurant telt luxe 11 kamers met uitzicht over de Vecht of de sfeervolle binnenplaats. De perfecte uitvalsbasis om de prachtige Vechtstreek te ontdekken. Geniet van rust, ruimte en groen in een betoverend landschap.

Wakker worden aan het water

Bistrotel ’t Amsterdammertje is een buitengewoon hotel aan de Vecht in Nieuwersluis. Een pittoresk dorpje tussen Breukelen en Loenen aan de Vecht. Dichtbij Utrecht en Amsterdam. De 11 luxe kamers zijn ingericht met aandacht voor detail. Dat voel je direct. Denk aan houten vloeren, authentieke balkenplafonds, eigenzinnige kunst aan de muur en kingsize bedden opgemaakt met zijdezachte lakens. Wij zorgen dat het je aan niets ontbreekt.

Ontdek De Vecht en omgeving

De kronkelende Vecht is de mooiste rivier van Nederland. Niet voor niets lieten talloze schilders zich inspireren door het betoverende landschap. Een aaneenschakeling van prachtige natuurgebieden, schildrachtige oevers en historische buitenplaatsen die de grandeur van de Gouden Eeuw uitstralen. Vooral tussen Breukelen en Maarssen vind je indrukwekkende historische gebouwen. Breng zeker een bezoek aan Kasteel Nyenrode, Kasteel Gunterstein, buitenplaats Boom en Bosch of buitenplaats Vecht en Dam.

Culinair hotel

Trek gekregen na een dag aan de Vecht? Schuif aan in het restaurant van Bistrotel ’t Amsterdammertje.  De keuken staat onder leiding van topchef André Gerrits, eigenaar van sterrenrestaurant ’t Amsterdammertje. Samen met zijn team serveert hij verrassende klassiekers om je vingers bij af te likken. De kaart staat vol smaaksensaties zoals je ze nog nooit hebt geproefd. Schuif aan in het restaurant of kies een plekje uit op het zonnige terras aan de Vecht. Zet de tafel vol met gerechtjes om te delen of bestel een van Andrés favorieten. Van wagyu carpaccio tot kreeft.

Fietsen of varen langs de Vecht

De omgeving van ons hotel aan de Vecht is perfect te ontdekken per fiets. Voor onze gasten staan er elektrische huurfietsen klaar. Onderweg geniet van je de kronkelende rivier en haar schilderachtige oevers. Wil je de omgeving vanaf het water ervaren? Huur een sloep of maak een vaartocht met een schipper. Rederij de Kampioen en sloepverhuur Ariadne aan de Vecht liggen op loopafstand van ons hotel. Wist je dat je ook met de boot kunt aanmeren bij ons terras?