Boutique hotel Loenen aan de Vecht: wakker worden aan het water

Op zoek naar een hotel vlakbij Loenen aan de Vecht? Bistrotel ’t Amsterdammertje in Nieuwersluis is de perfecte uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken. Met de fiets – een prachtige tocht langs de Vecht – ben je binnen 10 minuten in Loenen aan de Vecht. Met de auto is het slechts 5 minuten rijden. Ontdek ons boutique hotel aan het water.

Wakker worden aan de Vecht

Aan de rivier de Vecht ligt Bistrotel ’t Amsterdammertje. Ons intieme hotel vlakbij Loenen aan de Vecht is uitgerust met 11 kamers met uitzicht over het water of de romantische binnenplaats. Alle kamer zijn ingericht met aandacht voor luxe, comfort en design. Denk aan kingsize bedden om heerlijk in weg te dromen, eigenzinnige kunst aan de muur en warme en zachte materialen. Hier voel je je direct thuis. Wij zorgen dat het je aan niets ontbreekt.

Culinair genieten

Trek gekregen na een dag in Loenen aan de Vecht? Bistrotel ’t Amsterdammertje is een bistro en hotel in één van topchef André Gerrits. Ook eigenaar van sterrenrestaurant ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht. In het restaurant van Bistrotel proef je de passie en kwaliteit van ‘t Amsterdammertje, maar is de drempel lager. Begin de dag met een heerlijk ontbijt, geniet van een huisgemaakt stuk appeltaart op ons zonovergoten terras aan de Vecht of sluit de avond af met een espresso martini aan de bar. Bestel alleen een dessert of zet je de tafel vol heerlijke gerechtjes to share. Wist je dat je ook met de boot bij ons kunt aanleggen?

Fietsen naar Loenen aan de Vecht

Met de fiets vanuit ons hotel naar Loenen aan de Vecht? We hebben elektrische huurfietsen voor je klaar staan! De route langs de Vecht – de mooiste rivier van Nederland – leid je langs kastelen en historische buitenplaatsen. Deze indrukwekkende zomerhuizen aan de oevers van de rivier zijn in de 17e en 18e eeuw gebouwd als vakantiehuizen voor rijke Amsterdammers. Liever een vaartocht maken of een sloep huren? Rederij de Kampioen en sloepverhuur Ariadne aan de Vecht liggen op steenworp afstand van ons hotel.

Loenen aan de Vecht en omgeving

Loenen aan de Vecht is een van de mooiste dorpen van Nederland. Het dorp ligt in het Noordwesten van de provincie Utrecht vlakbij Breukelen en staat bekend om zijn schilderachtige straatjes en vele rijksmonumenten. Met als hoogtepunten de grote kerk, Korenmolen De Hoop en de historische ophaalbrug.