Boutique hotel Loosdrecht: omringd door rust, ruimte en groen

Overnachten in een hotel vlakbij Loosdrecht? Bistrotel ’t Amsterdammertje in Nieuwersluis ligt om de hoek. Met de auto ben je in slechts 10 minuten in Loosdrecht. En met de fiets – een idyllische tocht door de Vechtstreek – ben je in 20 minuten op je bestemming. Ontsnap aan de drukte in ons boutique hotel aan de Vecht. Omringd door rust, ruimte en groen.

Wakker worden aan de Vecht

Er gaat niets boven wakker worden aan het water. Bistrotel ’t Amsterdammertje ligt aan de mooiste rivier van Nederland: de Vecht. Ons intieme hotel vlakbij Loosdrecht telt 11 kamers met uitzicht over de rivier of de sfeervolle binnenplaats. De sfeervolle kamers zijn ingericht met aandacht voor luxe en comfort. Wat dacht je van een kingsize bed opgemaakt met lakens van zijdezacht katoen? We horen vaak van onze gasten dat het hier voelt als thuiskomen.

Fietsen of varen naar Loosdrecht

Vanuit ons hotel naar Loosdrecht? Met onze elektrische huurfietsen fiets ben je er al in 20 minuten. De tocht zelf is pure ontspanning. Geniet van de groene omgeving en de kronkelende Vecht met haar eeuwenoude buitenplaatsen. Liever over het water naar Loosdrecht? Via de Vecht vaar je zo de Loosdrechtse Plassen op. Huur een bootje of maak een vaartocht met een schipper. Rederij de Kampioen en sloepverhuur Ariadne aan de Vecht liggen op steenworp afstand van ons hotel.

Gastronomisch hotel

Gastronomisch genieten na een bezoek aan Loosdrecht? Bistrotel ’t Amsterdammertje is een bistro en hotel in één! In onze bistro is de drempel laag, maar het niveau hoog. Topchef André Gerrits – bekend van sterrenrestaurant ’t Amsterdammertje – en zijn team serveren klassiekers in een verrassend jasje. Ontbijt, lunch, borrel of diner? Schuif aan en laat je in de watten leggen in ons restaurant of zonovergoten terras aan de Vecht.

Loosdrecht en omgeving

Denk je aan Loosdrecht, dan denk je een water. De Loosdrechtse Plassen liggen in het meest zuidoostelijke deel van Noord-Holland, tussen de Vecht en de Utrechtse Heuvelrug. Het prachtige gebied telt maar liefst zeven verschillende plassen, gescheiden door dijken en eilanden. Een paradijs voor waterportliefhebbers. Je kunt hier suppen, kanoën, zeilen en zelfs wakeboarden. Maar ook wandelaars en fietsers komen aan hun trekken. Spot zeldzame weidevogels en breng zeker een bezoek aan Kasteel-Museum Sypesteyn met haar prachtige historische tuin.