Boutique hotel Nieuwersluis: overnachten aan de Vecht

Op zoek naar een hotel in Nieuwersluis? Bistrotel ’t Amsterdammertje in Nieuwersluis is een intiem hotel aan de Vecht. Boek een overnachting in een van de 11 sfeervol ingerichte kamers en word wakker aan de mooiste rivier van Nederland.

Luxe aan de Vecht

Ons intieme hotel in Nieuwersluis ademt comfort, persoonlijke aandacht en design. Een heerlijke plek waar de tijd even stil lijkt te staan en je het dagelijks leven achter je laat. De 11 luxe kamers kijken uit over de Vecht of de romantische binnenplaats. Droom weg in het kingsize bed opgemaakt met zijdezachte lakens en geniet van rust, ruimte en groen.

Ontdek Nieuwersluis

Het idyllische dorpje Nieuwersluis ligt tussen Breukelen en Loenen aan de Vecht. In het Noordwesten van de provincie Utrecht. Zoals de naam al doet vermoeden, is Nieuwersluis gebouwd rondom een sluis tussen de Vecht en de Angstel. Je komt hier nog veel restanten tegen van de Oude en Nieuwe Hollandse Waterlinie. Breng zeker een bezoek aan het historische Fort Nieuwersluis.

Culinair hotel

Trek gekregen na een dag in Nieuwersluis? Bistrotel ’t Amsterdammertje is een bistro en hotel in één! De keuken staat onder leiding van André Gerrits, topchef van sterrenrestaurant ’t Amsterdammertje. Samen met zijn team serveert hij verrassende klassiekers om je vingers bij af te likken. De kaart staat vol smaaksensaties zoals je ze nog nooit hebt geproefd. Schuif aan in het restaurant of kies een plekje uit op het zonnige terras aan de Vecht. Zet de tafel vol met gerechtjes om te delen of bestel een van Andrés favorieten. Van pekingeend nieuwe stijl tot boerderijkip van het spit.

Fietsen in Nieuwersluis

Stap op de fiets vanuit ons hotel in Nieuwersluis om de schilderachtige omgeving te verkennen. Er staan elektrische huurfietsen voor je klaar. Met de fiets – een mooie tocht langs de Vecht – ben je binnen 10 minuten in het mooie dorp Loenen aan de Vecht. Langs de rivier – die tussen Muiden en het centrum van Utrecht loopt – liggen talloze schilderachtige kastelen en historische buitenplaatsen. Ook Breukelen, Vinkeveen en Loosdrecht zijn eenvoudig met de fiets te bereiken. Een boottocht mag niet aan je verblijf ontbreken. Rederij de Kampioen en sloepverhuur Ariadne aan de Vecht liggen op steenworp afstand van ons hotel.