Boutique hotel Vinkeveen: wakker worden aan het water

Zoek je een hotel vlakbij Vinkeveen? Bistrotel ’t Amsterdammertje in Nieuwersluis is de perfecte uitvalsbasis. Met de auto ben je binnen 15 minuten in Vinkeveen. En met de fiets – een schilderachtige tocht door de Vechtstreek– ben je in een half uur op je bestemming. Ontdek ons buitengewone boutique hotel aan het water.

Wakker worden aan de Vecht

Bistrotel ’t Amsterdammertje ligt aan de mooiste rivier van Nederland: de Vecht. Ons intieme hotel vlakbij Vinkeveen telt 11 kamers met uitzicht over de rivier of de sfeervolle binnenplaats. De kamers ademen pure luxe en comfort. Van de houten vloeren tot de authentieke balkenplafonds en de moderne kunst aan de muur. Aan het einde van een mooie dag droom je weg in een kingsize bed opgemaakt met zijdezachte lakens.

Culinair hotel

Culinair ontspannen na een bezoek aan Vinkeveen? Bistrotel ’t Amsterdammertje is een bistro en hotel in één! Topchef André Gerrits – bekend van sterrenrestaurant ’t Amsterdammertje – en zijn team zijn verantwoordelijk voor de kaart. Die staat vol met klassiekers in een verrassend jasje. Geniet van een espresso of een goed glas wijn op ons zonnige terras aan de Vecht. Of bestel een tafel vol gerechtjes om te delen in het restaurant. Van ontbijt tot lunch, diner of borrel: ons team staat klaar om je in de watten te leggen.

Fietsen naar Vinkeveen

Vanuit ons hotel naar Vinkeveen? Met de fiets ben je er binnen een half uur. Huur een van onze elektrische huurfietsen en geniet van de schilderachtige Vechtstreek. Stap op en fiets langs de Vecht met haar romantische buitenplaatsen en het charmante dorpje Loenen aan de Vecht. Zin om een vaartocht te maken? Rederij de Kampioen en sloepverhuur Ariadne aan de Vecht liggen op loopafstand van ons hotel.

Vinkeveen en omgeving

Vinkeveen is een dorp in de provincie Utrecht. Bekend om haar prachtige ligging aan de Vinkeveense Plassen. Het natuur- en watersportgebied van maar liefst 900 hectare telt drie plassen en twaalf zandeilanden. Hier geniet je van het echte buitenleven. Ideaal voor boottochten, fietstochten en wandelingen. Of neem een duik in het helderste water van Nederland.